Navigera

sweeng

Samarbeten

LSM strävar även efter att vara en komplett partner med såväl kontakter inom reklambyrå, profilkläder, reklamartiklar, displayer butiksinredning och skärmar genom följande samarbeten och partners:

 • Blå Vision AB

  Engagemang

  Ett rätt svårt ord att stava till; engagemang.
Oavsett stavningar är vi fullständigt övertygade om att just engagemang är en värdig och viktig del i ett optimalt samarbete. Och vi lyckas att få alla rätt i vårt dagliga verk.
 Verk, ett lika underligt ord som det där svåra ovan, men lika mycket av vikt för oss; 
Ett bestående resultat!

  Vi är en är engagerad och idéstark reklambyrå med fokus på kreativa lösningar för både B2B och B2C. Vår nyfikenhet styr oss till att hoppa i vattenpussar istället för att gå runt om, och vi gillar det! Det märks på resultaten och det märks på oss - kanske blev vi därför Sveriges Bästa Byrå år 2005. I vilket fall som helst så började vår historia redan 1998 då byrån grundades i Malmö, idag har vi även en filial Stockholm.
  Vi har ett väl sammansatt och fungerande team med bred kompetens, dock finns det ibland fog för att plocka in expertis, då snackar vi med vårt stora nätverk.

  Summa summarum;
  Vi ser helt enkelt till att vårt team blir det optimala för varje projekt.
Det är ju som sagt resultatet som är det viktiga.
En insikt som gynnar både våra kunder och oss själva.

  blavision
 • New Wave Myshkin

  EN STARK LEVERANTÖR PÅ PROFILKLÄDER OCH PROFILREKLAM

  Myshkin är en del av New Wave profile gruppen som är Scandinavians största kedja inom profilkläder och profilreklam och finns representerade från norr till söder i Sverige.

  Myshkin är din lokala profilexpert i Karlstad och vi tycker att profilkläder och profilreklam är lika roligt som viktigt. Varje organisation har en profilpotential som inte är till fullo utforskad. Allt går att utveckla och detta är kanske det roligaste mediet av alla, nära kopplat till den viktiga relationsmarknadsföringen.

  Vi vill gärna tillföra vårt kunnande och se vad vi kan åstadkomma tillsammans. Bara genom att lyfta upp detta media på vår gemensamma agenda så har vi ett toppenläge för goda resultat.

  mushkin
 • Media Display AB

  30-års samlad kompetens...  

  MediaDisplay är idag unga till företagsåldern men ser man till erfarenhet och kompetens blir vi väldigt mycket äldre närmre
  bestämt över 30år. Beläget utanför Malmö och i Stockholm bedriver vi idag försäljning av displayer, butiksinredning och skärmar.
  Med vår yrkesstolthet kan vi säga, att leverera bra produkter till bra priser i rätt tid är en självklarhet.

  Vi jobbar dels med egen produktion men även med ett stort nätverk av leverantörer som är väl utvalda runt om i världen. Detta för att
  hela tiden effektivisera och följa med utvecklingen i branschen. Oavsett om ni behöver hjälp med en prototyp eller en större serie -
  så kommer vi hjälpa er på bästa möjliga sätt för vi vill självklart endast ha nöjda kunder.

  MediaDisplay vill att ni ska lyckas öka er försäljning till varje pris, därför ser vi alltid till göra de lilla extra. Vi har över 30 års erfarenhet av att utveckla säljande och kreativa butiksexponeringar till våra kunder.
  I nära samarbete med våra designers och projektledare skapar vi unika ställ/shop in shop/
  digital signage lösningar för att maximera er försäljning och synlighet i butik.

  Med vår yrkes stolthet kan vi säga, att leverera bra produkter till bra priser i rätt tid är en självklarhet.
  Vi jobbar dels med egen produktion men även med ett stort nätverk av leverantörer som är väl utvalda runt om i världen. Detta för att alltid effektivisera och följa med utvecklingen i branschen. Oavsett om ni behöver hjälp med en prototyp eller en större serie så kommer vi hjälpa er på bästa möjliga sätt för vi vill självklart endast ha nöjda kunder.

  mediadisplay
Lindén Sales & Marketing AB  |  Norrstrandsgatan 71f  |  SE-654 64 Karlstad  |  Norrstrandsgatan 71F  |  SE-654 64 Karlstad  | E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   |  Phone: +46 76 844 80 10